Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

News and events

Nέα Έμμισθη Θέση Εργασίας με Εκπαίδευση στο Νευρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών
Το Νευρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο πλαίσιο των κλινικών και ερευνητικών δράσεών του, έχει νέα έμμισθη θέση εργασίας με εκπαίδευση, απευθυνόμενη σε απόφοιτους Νοσηλευτές ή Τεχνολόγους Ύπνου και συναφείς Επαγγελματίες Υγείας πάνω στον ύπνο και τις νοητικές διαταραχές.  
Νέα μελέτη ξεκινά στο ΝΙΑ για την εύρεση θεραπειών στη νόσο του Parkinson
Μια νέα πρωτοποριακή μελέτη για την καλύτερη κατανόηση παθολογικών μονοπατιών προς εύρεση αιτιολογικών θεραπειών στη νόσο του Parkinson και συναφών διαταραχών ξεκινάει από τον Οκτώβριο 2022 στο Νευρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών.
Συμμετοχή του Νευρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών στο 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας 2022 - 16 - 19 Ιουνίου 2022
Το 33o Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας πραγματοποιείται στις 16 - 19 Ιουνίου 2022 στο Ηράκλειο της Κρήτης (ξενοδοχείο Aquila Atlantis).
Συμμετοχή στην εκπομπή ''03 Όμικρον Τρία'' ΕΡΤ3 Δευτέρα 11 Απριλίου 2022
Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 στην εκπομπή ''O3 *όμικρον τρία" στην ΕΡΤ3 (17:00-18.00) θα μιλήσει ο Ελισσαίος Καραγεωργίου, MD PhD.
Πληροφορίες για το Ερευνητικό Πρόγραμμα MES-CoBraD
Στα πλαίσια του ευρύτερου ερευνητικού προγράμματος MES-CoBraD επιδιώκουμε τη στάθμιση σε όλες τις ηλικίες ενηλίκων δυο ερωτηματολογίων που επιτρέπουν στους ασθενείς και τους συγγενείς τους να αναφέρουν συμπτώματα που τους απασχολούν σε σχέση με τη νόηση, την κίνηση, και τον ύπνο.