Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Να υπηρετούμε ως Ινστιτούτο Αριστείας για την βελτίωση της υγείας του εγκεφάλου στην Ελλάδα και παγκοσμίως.
Η ανάπτυξη μιας υγιούς κοινωνίας στην οποία η φροντίδα υγείας για εγκεφαλικές διαταραχές, νευρολογική εκπαίδευση, και έρευνα στις νευροεπιστήμες επιδιώκονται μέσα από ανθρωπιστικές και επιστημονικές αρχές.

Πρωταρχικός μας στόχος στο NIA είναι η παροχή άριστης φροντίδας σε ασθενείς με νευρολογικές διαταραχές και η υποστήριξη των φροντιστών τους. Πέρα από τις κλινικές μας υπηρεσίες, οργανώνουμε εκπαιδευτικές και ερευνητικές δραστηριότητες για ασθενείς, τις οικογένειές τους, και την ευρύτερη κοινότητα.

Μάθετε περισσότερα »

Παρέχουμε εξειδικευμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές νευρολογικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων κλινικής συμβουλευτικής, καθώς και εξειδικευμένων διαγνωστικών και θεραπευτικών πρωτοκόλλων, υποστηρίζοντας συναδέλφους νευρολόγους και άλλους επαγγελματίες υγείας στη φροντίδα των ασθενών τους.

Μάθετε περισσότερα »

Είμαστε αφοσιωμένοι στην εξειδικευμένη εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας μέσω των δομημένων κλινικών και ερευνητικών μας προγραμμάτων. Οι εκπαιδευόμενοί μας συμμετέχουν περαιτέρω σε επιστημονικές μελέτες και συνέδρια.

Μάθετε περισσότερα »

Αποστολή μας είναι
προώθηση της υγείας του εγκεφάλου στην Ελλάδα και παγκοσμίως, μέσω των κλινικών, ερευνητικών, και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων των εξειδικευμένων μας κέντρων.

Εξειδικευμένες Κλινικές Υπηρεσίες

Νέα και Εκδηλώσεις

Newsletter

ΑΡΧΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση
Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 11634
Τηλ. +30 210 7217 457
Email